Smartlog v3 » Sorprendente tan » Nogle mennesker er blevet en smule mere overordnede sundhed
Opret egen blog | Næste blog »

Sorprendente tan

Sorprendente tan

Nogle mennesker er blevet en smule mere overordnede sundhed

22. May 2012 09:32, sorprendentetan

 samvittighed og starter op til at arbejde ganske lidt ekstra for at få mere sundt. Nogle kommer på tværs af det større at udføre træningstimer, disse som kører eller jogging, have en minimal ny musik til støtte sæt stemningen. Korrekt, når kører eller jogning, bruge du bare ikke lige enhver slags hovedtelefoner.

Beats by dre solo hd red , Hovedtelefoner sammen med plast bandet at gå over normalt drop off bekvemt, standard øre knopper hovedtelefoner falde ofte ud af ører, medmindre de er monteret dybt i, som kan fremkalde ømhed. Dette skaber et problem i tilfælde af at du blot ikke kan bruge hyppige hovedtelefoner til kører og jogging, hvad kunne du bruge?de gode nyheder er, at du kan finde særlige hovedtelefoner bestemt især for sportsaktiviteter og gør øvelser.

Beats solo hd red , Der er faktisk mange forskellige typer af hovedtelefoner, der ske udformes for at blive udnyttet under kropslig øvelse.

Monster beats by dre , Mange fysisk aktive mennesker gået i dag som følge af etablerede after sæt hovedtelefoner og spildt et stort udvalg af greenback på hovedtelefoner, der bare virkelig ikke får jobbet gjort for driften. Adidas PMX 680 sportslige aktiviteter Earbud hovedtelefoner bruger en 5 ud af fem indkøber score og derfor menes de ideelle hovedtelefoner til løbere.disse hovedtelefoner fungerer et ergonomisk layout til nice lethed og komfort og sundt. Øretelefoner er øre opløbet design og stil, der har en halsring for sikker match.

Beats solo headphones , Disse hovedtelefoner har endda overdreven output drivere til nice lydkvalitet. Kablet er forudsat ved hjælp af en forsvarlig forvaltning enhed for simple use of bind håndtere. Øre knopper, halsring og kabel er sved og regn resistente samt kablet er forstærket til at modstå pulls og jerks fra arbejder og udfører øvelser. Denne headset giver også et begrænset kabel, bedst, i tilfælde af maskinen hovedtelefonerne er tilsluttet er nedslidt til armen.Nonetheless, hvis du skal have nogle ting, som har en mere tid snor, den følgende største established af hovedtelefoner vil være den Sennheiser PMX70 aktivitet linje halsring stereohovedtelefoner. Der er ikke megen sondring blandt disse to sæt hovedtelefoner, Sennheiser etableret omfatter en fire væk fra fem stjerner klient score. De er virkelig også utroligt holdbare, har uforholdsmæssigt store lyd god kvalitet, ergonomisk oprettet for komfort og har en fire mund kabel. De i en længere periode kabel er bedre for mange, som er tilbøjelige til at i som deres gadgets på bælter eller i lommer. Sennheiser-hovedtelefoner behøver ikke en diskenhed administrere om kablet men har et kabel klip.Over alt, Adidas PMX 680 Sports Earbud hovedtelefoner vil være de allerbedste hovedtelefoner til løbere snarere end samt dårligt prissat. Den eneste ulempe for dette sæt bliver kortere kablet i tilfælde af du normalt ikke don din enhed på arm. Sennheiser PMX70 Sport Line Stereo halsring hovedtelefonerne måske ikke være klassificeret som meget af den grund, at Adidas etableret, men de er meget tæt på currently bliver bundet med dem for meget første område. De både af dem, har næsten alle identiske funktionerne, skal du kun virkelig Vælg, hvis du har brug for en korte eller meget lange kabel og hvis du er i stand til at gøre uden bind administrere på kablet. Enten måde, hver af disse hovedtelefon sæt er helt bestemt værd at indtægter i tilfælde af at du skal have dem selv om styring af eller udfører andre typer fysiske handling.

Tags

Relaterede

Seneste